Razvoj programske opreme

Razvoj programske opreme po željah znanega naročnika je ena izmed naših primarnih dejavnosti. Temeljimo na večletnih izkušnjah razvoja poslovne programske opreme v različnih tehnologijah (.NET, Delphi, PHP), arhitekturah (dvo ali več nivojske aplikacije) in platformah (namizne, spletne ali mobilne aplikacije).

Ves naš razvoj temelji po principu agilnih metod, ki vključujejo intenzivno sodelovanje med naročnikom in izvajalcem v vseh fazah razvoja. Odvisno od problema, ki ga s programsko rešitvijo rešujemo, vključujemo v proces razvoja tudi druge metodologije (npr. Test Driven Development) ter opremimo rešitev s celostnim naborom avtomatskih testov (unit test, integration test...).

Vse rešitve izdelamo na ključ – naročniku pomagamo pri izdelavi specifikacij, načrtujemo sistem, izvedemo, dokumentiramo, implementiramo); seveda pa ponudimo po zaključku tudi ustrezno pogarancijsko podporo v obliki SLA sporazuma oz. vzdrževalne pogodbe. Odvisno od dogovora – lahko naročniku po izdelavi predamo tudi celotno izvorno kodo projekta.

Spletne rešitve, ki jih sicer pripravimo v obliki ASP.NET aplikacije lahko pripravimo tudi za vključitev v SharePoint portal. V zadnjem času, pa je pri našem razvoju velik poudarek na mobilnih aplikacijah.